Η Formula 1 επιτρέπει μόνο το καλύτερο από τα καλύτερα: απόλυτη τελειότητα και χωρίς αδύνατα σημεία.

Το PETRONAS Durance είναι μια εξαιρετικά premium γκάμα προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου που έχουν δοκιμαστεί και αξιολογηθεί στις πιο απαιτητικές πίστα αγώνων της Formula 1 από την Ομάδα Formula 1 της MERCEDES AMG PETRONAS για τη βελτιστοποίηση τόσο της απόδοσης όσο και της αισθητικής επίδρασης του οχήματος.

Η γκάμα ικανοποιεί αυτόν τον διττό στόχο με δύο συγκεκριμένες γραμμές: τη γραμμή πρόσθετων καυσίμων, μια σειρά από καθαριστικά υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν τη διάρκεια ζωής και την ισχύ του κινητήρα, αυξάνοντας την αποδοτικότητά του στο πλήρες δυναμικό. η σειρά Car Care, μια νέα σειρά καινοτόμων ενισχυτικών επιφανειών: οι ίδιες που δίνουν στα “Silver Arrows” τη συνεχή λάμψη τους. Αναπτύχθηκε με πρότυπα τεχνολογίας βάσης F1, η γκάμα PETRONAS Durance είναι τώρα διαθέσιμη για να βελτιώσει την απόδοση του αυτοκινήτου σας στο καλύτερο.

 

Category_Banner_1400x500px_Mercedes2020_Black_Livery

Η Formula 1 αφορά την απόδοση και την ταχύτητα, αλλά αφορά επίσης την αναζήτηση της τελειότητας με βάση τη σκληρή δουλειά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτή η επιδίωξη ενέπνευσε τη δημιουργία της σειράς προϊόντων PETRONAS Durance για τα αυτοκίνητα MERCEDES AMG PETRONAS Formula One Team και υποστηρικτικό στόλο: τεχνολογία αιχμής που προέρχεται από σχεδόν 100 χρόνια τεχνογνωσίας και τους καλύτερους ειδικούς στον κόσμο για την περιποίηση αυτοκινήτων, σχεδιασμένο για να κερδίζει αποτελέσματα τόσο στην πίστα όσο και για την καθημερινή εμπειρία οδήγησης.

 

Πηγή: https://bit.ly/3jgUZkg