Ατμοκαθαριστής SG 4/4 συμπαγών διαστάσεων με ισχυρή πίεση ατμού 4 bar, δυνατότητα ελέγχου ποσότητας ατμού και λειτουργία VapoHydro για τέλειο καθαρισμό και απολύμανση!

 

41244

Ο SG 4/4 είναι ένας συμπαγής και ανθεκτικός ατμοκαθαριστής, ο οποίος χάρη στην πίεση ατμού 4 bar εντυπωσιάζει με την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και την πιστοποιημένη απολύμανση.

Η δυνατότητα του ελέγχου της ποσότητας ατμού και η λειτουργία VapoHydro για την επιλογή της ποιότητας του ατμού (ξηρός ή υγρός), δίνουν τη δυνατότητα για τέλεια προσαρμογή του μηχανήματος στην αντίστοιχη εργασία καθαρισμού. Το σύστημα δύο δεξαμενών που θερμαίνεται γρήγορα έχει δυνατότητα συνεχούς πλήρωσης, παρέχοντας έτσι μεγάλες περιόδους αδιάλειπτης εργασίας. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο δείκτη θερμοκρασίας ενώ λειτουργεί χωρίς καθόλου χημικά πρόσθετα κάνοντάς τον ιδανικό για γενική χρήση.

 

Atlanta-Hood-Cleaning-Pros

 

SG_4_4_Detail_Nozzle_Round_Brush_hospitality_corridor_app_03_CI15502x502

 

Πιστοποιημένη και εξαιρετικά αποτελεσματική απολύμανση
Απολύμανση επιφανειών σύμφωνα με το EN 16615 επαληθευμένο από εξωτερικό εργαστήριο. Φάσμα αποτελεσματικότητας σε βακτηριοκτόνα και ιοκτόνα κατά των ιών τύπου φακέλου PLUS. Δοκιμή μικροβίων: Enterococcus hirae, MVA, Murines Norovirus, Adenovirus.

 

 

 

water_drop_others_1-28111-CMYK1

 

Απολύμανση χωρίς χημικές ουσίες
Εξοικονομεί πόρους χωρίς να αφήνει υπολείμματα, καθώς καθαρίζεται μόνο με νερό. Μέγιστη ασφάλεια καθώς αποτρέπεται η ανάπτυξη μικροβίων. Καθαρισμός φιλικός προς τις επιφάνειες χωρίς χημικές ουσίες.

 

 

 

1092104_det_5502x502

 

Σύστημα 2 κάδων
Η πλήρωση του δοχείου καθαρού νερού μπορεί να πραγματοποιείται συνεχώς, καθώς ο λέβητας και το δοχείο είναι ξεχωριστά. Σταθερή παραγωγή ατμού αυτομάτως, καθώς πάντα μόνο ένα μέρος του συνολικού νερού θερμαίνεται. Με συνολική ποσότητα άνω των 4 λίτρων, το SG 4/4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρατεταμένες περιόδους χωρίς αναπλήρωση.

 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ SG 4/4

  • Εύκαμπτος σωλήνας καθαρίσματος ατμού με χειρολαβή
  • 2 Σωλήνες ατμού
  • Εξάρτημα χειρός
  • Κυλινδρική βούρτσα μαύρη
  • Εξάρτημα για υφάσματα με βούρτσα
  • Ακροφύσιο ισχύος
  • Μικρό εξάρτημα για τις λεπτομέρειες

 

4123423