Γιατί να επιλέξω Kärcher;

ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ∆ΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ.

mixanimata-antikatastasis

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ…

Στην ΚÄRCHER γνωρίζουµε πόσο απαραίτητος είναι ο εξοπλισµός σας. ∆εν χρειάζεται λοιπόν να ανησυχείτε αν κάποιο µηχάνηµά σας χρειάζεται επισκευή. Γιατί εµείς φροντίζουµε να αντικαθιστούµε το µηχάνηµά σας, εντελώς δωρεάν, µε ένα αντίστοιχο για όσο χρονικό διάστηµα χρειαστεί µέχρι να παραλάβετε το δικό σας.

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

noikiasi-eksoplismou

ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ… ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ!

Υπάρχουν φορές που χρειάζεστε κάποιο µηχάνηµα καθαρισµού για συγκεκριµένο χρονικό διάστηµα, αλλά δεν θέλετε να το συµπεριλάβετε στον εξοπλισµό σας. Η ΚÄRCHER έχει τη λύση! Μπορείτε να το ενοικιάσετε! Επικοινωνήστε µαζί µας στο 2710 223353 ή απευθυνθείτε στο κατάστημά μας και δείτε πώς µπορείτε να επωφεληθείτε ακόµη περισσότερο από την αξιοπιστία και την αποτελεσµατικότητα των µηχανηµάτων καθαρισµού της ΚÄRCHER!

mixani-antikatastis-bot
enoikiasi-eksoplismou-bot

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ

analitiki-prosfora

ΣΤΗΝ KÄRCHER ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!

∆εν είναι πάντα ευχάριστες οι εκπλήξεις… Ιδιαίτερα όταν αφορούν φουσκωµένους λογαριασµούς. Γι’ αυτό στην ΚÄRCHER θέλουµε να είναι όλα… ξεκάθαρα! Χωρίς επιπλέον χρεώσεις, χωρίς ψιλά γράµµατα, µέσα από συγκεκριµένες διαδικασίες που σας διασφαλίζουν, φροντίζουµε πάντα να σας παρέχουµε αναλυτική προσφορά της επισκευής του µηχανήµατός σας που περιλαµβάνει το κόστος των ανταλλακτικών, αλλά και της εργασίας. Επίσης, οι χρεώσεις είναι σταθερές σε όλα τα πιστοποιηµένα συνεργεία του πανελλαδικού δικτύου για να ξέρετε πάντα και παντού τι πληρώνετε και γιατί.

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

aposirsi-eksoplismou

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!

Ήρθε η ώρα να ανανεώσετε τον εξοπλισµό σας αλλά σκέφτεστε πόσο θα σας κοστίσει; Η ΚÄRCHER σας απαλλάσσει από ένα σηµαντικό µέρος αυτού του κόστους. Πώς; Με την υπηρεσία Απόσυρση Εξοπλισµού! Επικοινωνήστε µαζί µας στο 2710 223353 ή απευθυνθείτε στο κατάστημά μας και ενηµερωθείτε για τα επαγγελµατικά µηχανήµατα ΚÄRCHER που συµµετέχουν στην απόσυρση. Εάν το παλιό σας µηχάνηµα αντιστοιχεί σε ένα από αυτά, φέρτε το σε εµάς και αποκτήστε φθηνότερα το µηχάνηµα ΚÄRCHER που σας ενδιαφέρει. Τόσο απλά!

analytiki-prosfora-bot
aposirsi-eksoplismou-bot

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

tsiavlis-default-icon

ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΗΣ KÄRCHER ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!

∆ε σας συµφέρει να επισκευάσετε το αγαπηµένο σας µηχάνηµα ΚÄRCHER; Υπάρχει λύση! Γιατί στην ΚÄRCHER αναλαµβάνουµε να ανακατασκευάζουµε µηχανήµατα που έχουν αποσυρθεί. Στη συνέχεια τα µηχανήµατα αυτά πωλούνται σαν µεταχειρισµένα µε εγγύηση ή χρησιµοποιούνται σαν µηχανήµατα αντικατάστασης ή ενοικίασης. Έτσι, τα µηχανήµατα έχουν µια δεύτερη ζωή και συνεχίζουν να προσφέρουν ακούραστα… τις υπηρεσίες τους!

ΚΑΒS

kabs

ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΝ… ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Είναι σηµαντικό να νιώθετε ότι έχετε δίπλα σας µια εταιρεία που σας στηρίζει. Γι’ αυτό στην ΚÄRCHER αναλαµβάνουµε την επισκευή ακόµα και µηχανηµάτων που… δεν είναι KÄRCHER! Όταν λοιπόν χρειαστείτε την εµπειρία και την εξειδικευµένη γνώση των κορυφαίων τεχνιτών της ΚÄRCHER για να επισκευάσετε ένα µηχάνηµά σας, οποιασδήποτε εταιρείας, µην το ξανασκεφτείτε! Η ΚÄRCHER στηρίζει κάθε σας επιλογή!

anakataskeyi-mxanimaton-bot
kabs-bot

∆ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

oikonomiki-siera-eksartim

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΞΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ… ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Αν θέλετε να εξοικονοµήσετε χρήµατα υπάρχει τρόπος! Η ΚÄRCHER σάς δίνει τη δυνατότητα να µειώσετε το συνολικό κόστος του µηχανήµατός σας, επιλέγοντας ένα διαφορετικό, πιο οικονοµικό εξάρτηµα. Για παράδειγµα, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακριβό ή ένα πιο οικονοµικό πιστόλι. Η απόφαση είναι δική σας!

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ (5 ΗΜΕΡΕΣ)

tsiavlis-default-icon

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΧΡΗΜΑ!

Στην ΚÄRCHER γνωρίζουµε πόσο σηµαντικός είναι ο χρόνος σας. Ειδικά όταν περιµένετε να σας επιστραφεί ένα µηχάνηµα που µας έχετε δώσει για service ή επισκευή. Γι’ αυτό δεν χάσαµε χρόνο, σχεδιάσαµε την κατάλληλη υπηρεσία για εσάς. Όταν λοιπόν αφήνετε το µηχάνηµά σας στα χέρια µας, γνωρίζετε όχι µόνο ότι έχουµε τα υψηλότερα standards επισκευής πιστοποιηµένα κατά ISO, όχι µόνο ότι διαθέτουµε τους πιο έµπειρους και τεχνικά καταρτισµένους επαγγελµατίες, όχι µόνο ότι σας παρέχουµε µηχάνηµα αντικατάστασης, αλλά και ότι εγγυόµαστε να έχετε και πάλι το µηχάνηµά σας σε µόλις 5 ηµέρες από τη γραπτή ανάθεσή σας! Γιατί η λεπτοµέρεια κάνει τη διαφορά…

oikonomiki-siera-bot
syntomos-episkevis-bot

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ SERVICE

tsiavlis-default-icon

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ SERVICE ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ!

Η εµπιστοσύνη είναι βασική προϋπόθεση σε µια δυνατή σχέση συνεργασίας. Κι εµείς στην ΚÄRCHER φροντίζουµε να κερδίζουµε καθηµερινά την εµπιστοσύνη σας, προσφέροντας τις πιο… καθαρές υπηρεσίες! Κάθε φορά λοιπόν που παραλαµβάνετε κάποιο µηχάνηµά σας µετά από service, η ΚÄRCHER δεσµεύεται να σας παραδίδει µία πλήρη και αναλυτική αναφορά των εργασιών αλλά και των αιτιών της βλάβης, ώστε να µην επαναληφθεί. Για να έχετε πάντα τον έλεγχο και µια ολοκληρωµένη, ξεκάθαρη εικόνα!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ 24 – 48 ΩΡΕΣ

tsiavlis-default-icon

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΑΣ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ!

Όταν µια εταιρεία είναι πραγµατικά δίπλα σου, το αποδεικνύει µε πράξεις. Στην ΚÄRCHER γνωρίζουµε καλά πόσο σηµαντικός είναι ο εξοπλισµός και τα µηχανήµατά σας. Όταν λοιπόν κάποιο µηχάνηµα παρουσιάσει πρόβληµα στη λειτουργία του, η ΚÄRCHER αντιδρά άµεσα και φροντίζει να στείλει έναν εξειδικευµένο τεχνικό της στις επόµενες 24 έως 48 ώρες στο χώρο σας ώστε να γίνει η σωστή διάγνωση και να ακολουθήσει η επισκευή.

analitiki-anafora-bot
antapokrisi-24-48-bot

ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ

tsiavlis-default-icon

ΣΤΗΝ KÄRCHER ΚΑΝΟΥΜΕ… DELIVERY ΤΩΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

Αναρωτιέστε πώς θα µεταφέρετε το καινούριο σας µηχάνηµα ΚÄRCHER από το σηµείο αγοράς εκεί που το χρειάζεστε; Μην το σκέφτεστε άλλο! Το αναλαµβάνει η ΚÄRCHER! Και όχι µόνο… Γιατί στην KÄRCHER αναλαµβάνουµε επιπλέον να σας εκπαιδεύσουµε εντελώς δωρεάν σχετικά µε τη σωστή χρήση, τις λειτουργίες και τις µοναδικές δυνατότητες του νέου σας µηχανήµατος. Κι όλα αυτά στο χώρο σας!

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

epektasi-egkiisi

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ!

Πόσα χρόνια εγγύησης επιθυµείτε για το νέο σας µηχάνηµα ΚÄRCHER; Σας τα δίνουµε! Γιατί στην KÄRCHER γνωρίζουµε καλά ότι τα µηχανήµατά µας διαθέτουν πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής που τα κάνει ιδιαίτερα αξιόπιστα και ανθεκτικά. Κι έτσι µπορούµε και σχεδιάζουµε µια εγγύηση στα µέτρα σας! Η επέκταση εξαρτάται από το συµβόλαιο συντήρησης που ήδη έχετε και η χρέωση από τη λειτουργία του µηχανήµατος. Ελάτε να συζητήσουµε!

ekpaidefsi-xoro-tou-bot
epektasi-eggiisis-bot

ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

symvoleo-syntirisis

ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ… ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, Η KÄRCHER ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

Γνωρίζουµε καλά πόσο σηµαντικό είναι για εσάς να έχετε τα µηχανήµατά σας σε συνεχή λειτουργία στο µέγιστο των δυνατοτήτων τους. Γνωρίζουµε επίσης πόσο σηµαντικό είναι να µπορείτε να προγραµµατίσετε το κόστος της συντήρησης και του service. Κι εσείς γνωρίζετε ότι είναι πολύ σηµαντικό για εµάς να… σας δίνουµε λύσεις! Γι’ αυτό σχεδιάσαµε τα Συµβόλαια Συντήρησης! Με τα Συµβόλαια Συντήρησης η KÄRCHER αναλαµβάνει όλα όσα αφορούν στο service των µηχανηµάτων σας διασφαλίζοντας: κορυφαία ποιότητα service, σταθερό υπολογιζόµενο κόστος, ελάχιστη διάρκεια συντήρησης, γρήγορη ανταπόκριση, µέγιστη διατήρηση αξίας και νοµική ασφάλεια. Γιατί στην KÄRCHER η εξυπηρέτησή σας είναι… συµβόλαιο!

ΕΤΗΣΙΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

tsiavlis-default-icon

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Επειδή γνωρίζουµε πόσο µεγάλα προβλήµατα σας δηµιουργούν οι βλάβες του εξοπλισµού σας, στην KÄRCHER θέλουµε και µπορούµε να τις προλαµβάνουµε! Αρκεί ένας προληπτικός έλεγχος µία ή δύο φορές το χρόνο από έναν εξειδικευµένο και έµπειρο τεχνικό της KÄRCHER. Ο τεχνικός µας επισκέπτεται το µηχάνηµα και κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους ώστε να αποφευχθεί µια µεγάλη και κοστοβόρα βλάβη πριν καν… γεννηθεί!

symvolaio-syntirisis-bot
proliptikos-elegxos-bot
KARCHER SERVICE 3 (1)

Βοήθειαx

* Τα πεδία είναι υποχρεωτικά

Βοήθεια