ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ HD 7/20 G Classic της Kärcher

Διαθέτετε μονάδα παραγωγής, κατασκευαστική βιομηχανία ή θέλετε να καθαρίσετε μεγάλους εξωτερικούς χώρους και κτίρια; Τότε, χρειάζεστε την κορυφαία ποιότητα και απόδοση ενός μηχανήματος καθαρισμού με ισχυρό βενζινοκινητήρα και αυτοδύναμη λειτουργική διαθεσιμότητα! Το κινητό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 7/20 G Classic σάς λύνει τα χέρια!

Ο ισχυρός βενζινοκινητήρας του (ΣΤΑΔΙΟ V ΤΗΣ ΕΕ) καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση εργασιών καθαρισμού ακόμη και σε χώρους χωρίς εξωτερική παροχή ρεύματος. Η πίεση λειτουργίας των 200 bar, η ανθεκτική αντλία στροφαλοφόρου άξονα και η παροχή έως και 700 λίτρων νερού την ώρα σάς προσφέρουν την αυτονομία και την αποτελεσματικότητα που χρειάζεστε.

Πανεύκολο σε χειρισμό και μεταφορά!

Χάρη στους ανθεκτικούς σε διάτρηση τροχούς και το σταθερό σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο, το μηχάνημα διαθέτει την απαραίτητη κινητικότητα και στιβαρότητα. Η εργονομική λαβή ώθησης, ο χώρος αποθήκευσης εξαρτημάτων, ο εύκαμπτος σωλήνας και η κάνη υψηλής πίεσης και οι μικρές διαστάσεις καθιστούν εύκολο τον χειρισμό και τη μεταφορά στο αυτοκίνητο. Έτσι, μπορείτε να το μεταφέρετε όπου θέλετε και να έχετε ένα μηχάνημα για πολλούς χώρους!

Επίσης, διαθέτει ένα μεγάλο φίλτρο νερού και η θερμική βαλβίδα ασφαλείας τα οποία παρέχουν αποτελεσματική προστασία στα εσωτερικά εξαρτήματα.

Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, διατηρώντας τους σε άψογη κατάσταση. Αισθανθείτε σιγουριά και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον!

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τεχνικά στοιχεία

Παροχή (l/h) 700
Πίεση λειτουργίας (bar/MPa) 200 / 20
Μέγ. πίεση (bar/MPa) 250 / 25
Τύπος κίνησης Βενζίνη
Τύπος κινητήρα G210FA
Αριθμός ταυτόχρονων χρηστών 1
Δυνατότητα μεταφοράς High
Βάρος (με τα εξαρτήματα) (kg) 36,2
Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η συσκευασία (kg) 43
Διαστάσεις (L × W × H) (mm) 878 x 538 x 702

Εξοπλισμός

  • Πιστόλι ψεκασμού: Βασική χρήση
  • Εύκαμπτος σωλήνας υψηλής πίεσης: 10 m
  • Ακροφύσιο ισχύος
  • Προστατευτικό πλαίσιο κλωβού
  • Αντλία στροφαλοφόρου άξονα με έμβολα με κεραμική επίστρωση
  • Φίλτρο νερού