Το Falken Azenis FK520 είναι ένα θερινό ελαστικό υψηλών επιδόσεων, εξοπλισμένο με όλες τις νέες καινοτομίες και τη σύγχρονη τεχνολογία της εταιρείας, που στο σύνολό τους αναδεικνύουν έναν καθημερινό και πρακτικό χαρακτήρα με σπορ διάθεση και άνεση στο δρόμο.

Azenis FK520 εξοπλισμένο με αγωνιστική τεχνολογία
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πολυετή Έρευνα & Ανάπτυξη, η Falken δημιούργησε το Azenis FK520, τον αντικαταστάτη του επιτυχημένου FK510. Το νέο ελαστικό έχει ξεκάθαρο προσανατολισμό, την καθημερινή, άνετη και ασφαλή οδήγηση με ιδιαίτερα σπορ καταβολές για όλα τα αυτοκίνητα επιδόσεων και SUV.

Ένα ξεχωριστό ελαστικό για αυτοκίνητα επιδόσεων & SUV: Falken Azenis FK520

  • Κουβαλάει την αγωνιστική τεχνογνωσία της Falken
  • Με πέλμα «διαμάντι» που βελτιώνει τις επιδόσεις
  • Μειωμένο βάρος & βελτίωση κατανάλωσης καυσίμου
  • Άνετη κύλιση με χαμηλά επίπεδα θορύβου

 

Με ενισχυμένες ίνες Aramid για ισχυρότερη δομή
Αφήνοντας τα εισαγωγικά και εμβαθύνοντας στο Azenis FK520 και στις καινοτομίες που φέρει, η Falken έχει δημιουργήσει ένα αρκετά ενισχυμένο ελαστικό με ισχυρότερη δομή από το προκάτοχό του, με τη τεχνογνωσία που αποκόμισε από τα ομώνυμα αγωνιστικά ελαστικά της. Χάρη στις ίνες Aramid, παρέχει ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και ακρίβεια στο χειρισμό στις στροφές, ενώ ταυτόχρονα έχει μειωθεί το βάρος του ελαστικού κατά 10% σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Το χαμηλότερο βάρος και η μη αναρτώμενη μάζα, έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της αντίστασης κύλισης και τη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Νέο πέλμα με σχεδίαση… «διαμάντι»
Οι μηχανικοί της Falken σχεδίασαν το Azenis FK520 με τη βοήθεια της 4D νανο-προσομοίωσης, ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα τόσο σε στεγνές συνθήκες όσο και σε βρεγμένες.

Το νέο πέλμα με σχεδίαση «Diamond Cut» χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία, που επιτυγχάνει τη βέλτιστη πρόσφυση και συνεπώς, την οδηγική απόλαυση. Μεταξύ άλλων, η νέα σχεδίαση και η διάταξη των αυλακώσεων του πέλματος μειώνουν αποτελεσματικά το θόρυβο κύλισης, δημιουργώντας μικρο-στροβιλισμούς.

Κορυφαίες επιδόσεις σε στεγνό, προσιτός χαρακτήρας στην τιμή
Τα άκρα του Falken Azenis FK520 έχουν ανασχεδιαστεί, διαθέτοντας πλέον έντονες γωνιακές τομές που μεγιστοποιούν την επαφή με το έδαφος. Παράλληλα, η οδική επαφή -δηλαδή η περιοχή όπου το ελαστικό εφάπτεται με το οδόστρωμα- έχει βελτιστοποιηθεί βοηθώντας στην πρόσφυση, το φρενάρισμα, την ομοιόμορφη φθορά και τη χιλιομετρική αντοχή του. Τα δύο τελευταία συνεισφέρουν με τη σειρά τους και στον οικονομικό χαρακτήρα για τον οποίο φημίζονται τα Falken, συμβάλλοντας σε μία ολοκληρωμένη «Value for Money” επιλογή.

ΠΗΓΗ: autotriti.gr