«Δυναμική οδική συμπεριφορά με ακριβή πλευρική καθοδήγηση και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες, καλά χαρακτηριστικά υδρολίσθησης και ανταγωνιστική τιμή»: αυτά είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία το Falken EUROALL SEASON AS210 πέτυχε βαθμολογία δοκιμής «Καλή» στο AUTO BILD, η οποία δημοσιεύτηκε στο τεύχος 10/2022. Έντεκα ελαστικά παντός έτους στη διάσταση 225/50 R 18 δοκιμάστηκαν σε μια BMW.

Το καλό αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο: το Falken EUROALL SEASON έχει τη σχεδίαση αυλάκωσης σε σχήμα V για τα καλά χαρακτηριστικά υδρολίσθησής του, τα οποία παρέχουν αυξημένο βάθος αυλάκωσης και επομένως βελτιωμένη ροή νερού, με αποτέλεσμα τη βέλτιστη απόδοση σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους καθώς και εξαιρετική αντοχή στην υδρολίσθηση.

Η ευθυγράμμιση πολλαπλών κατευθύνσεων του ελαστικού παίζει επίσης σημαντικό ρόλο: οι άκρες των ελαστικών προσαρμόζονται στην κατεύθυνση πρόσφυσης, εξασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη μετάδοση δύναμης και έτσι παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση όταν πρόκειται για χειρισμό σε όλες τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου του χιονιού. Αυτή η τοποθέτηση των γουλιών βελτιστοποιεί τις αποστάσεις φρεναρίσματος, ειδικά σε χιονισμένους δρόμους.

Το Falken EUROALL SEASON AS210 πέτυχε επίσης πόντους στον χειρισμό σε στεγνές επιφάνειες, όπου απέδωσε ακόμη καλύτερα από το καλοκαιρινό ελαστικό αναφοράς. Αυτό οφείλεται στον μεταβλητό σχεδιασμό των αυλακώσεων mini-groove, οι οποίες όχι μόνο βελτιστοποιούν τον χειρισμό, αλλά βελτιώνουν και το σχέδιο φθοράς. Αυτό προστατεύει τόσο το περιβάλλον όσο και το πορτοφόλι σας.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτήν την αξιολόγηση», δήλωσε ο Andreas Giese, Chief Corporate Officer της Falken Tire Europe GmbH, συζητώντας τη δοκιμή. «Αυτό το ελαστικό έχει πείσει τους πελάτες μας και τους ανεξάρτητους δοκιμαστές μας εδώ και πολύ καιρό. Για άλλη μια φορά, αποδείξαμε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή θέση για την ανάπτυξη μιας εξαιρετικής ισορροπίας μεταξύ απόδοσης και ποιότητας σε εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης και ότι ποτέ δεν παραμελούμε τον παράγοντα ασφάλειας.” AUBI ALLRAD.

Το πολυτάλαντο ελαστικό της Falken προσφέρει ευκολία στη χρήση, άνεση, ασφάλεια και απόδοση 365 ημέρες το χρόνο. Το EUROALL SEASON AS 210 διατίθεται σε 104 μεγέθη, 13-20 ίντσες στις κατηγορίες ταχυτήτων σειράς 40-70 T έως W και έχει εγκριθεί ως μοντέλο “AS210A MO” από τη Mercedes-Benz για την G-Class ως μέρος της – αρχικός εξοπλισμός.

ΠΗΓΗ: www.falkentyre.com