Το Bridgestone Potenza Sport είναι ένα ελαστικό υψηλής απόδοσης που σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του οχήματός σας και να συνεχίζετε το ταξίδι σας με πλήρη έλεγχο σε κάθε χιλιόμετρο!


potenza-bridgestone-th194-a

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ

Με το Potenza Sport, η Bridgestone θέλησε να δημιουργήσει ένα ελαστικό που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που έχουν οι οδηγοί για τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων, ενώ παράλληλα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της καθημερινής οδήγησης. Είναι διαθέσιμο και για ένα ευρύ φάσμα επιβατικών αυτοκινήτων και SUV εντός δρόμου, με διαστάσεις από 17 έως 22 ίντσες.

 

BS_Potenza-Sport_01

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Η Bridgestone εφαρμόζει νέες τεχνολογίες στον σχεδιασμό πέλματος, όπως τρισδιάστατες αυλακώσεις για την αύξηση της ακαμψίας, με όφελος στο φρενάρισμα και στην αντίσταση στην τριβή. Η σύνθεση γόμας με βελτιστοποιημένη φόρμουλα βελτιώνει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του ελαστικού.

Χρησιμοποιεί επίσης μια νέα υβριδική ενίσχυση της στεφάνης για να μεγιστοποιήσει την απόδοση σταθερότητας του ελαστικού σε υψηλές ταχύτητες. Επιπλέον, έχει εφαρμοστεί και σπορ σκελετός για την αύξηση της σταθερότητας και της απόκρισης στο τιμόνι, βελτιστοποιώντας την αντίσταση κύλισης.

Στο βρεγμένο οδόστρωμα προσφέρει εξαιρετική απόδοση, καθώς διαθέτει ετικέτα «A» της Ε.Ε. στο κράτημα σε βρεγμένο έδαφος και σε όλες τις διαστάσεις του θεωρείται ως το καλύτερο ελαστικό σε απόδοση, στροφές και χειρισμό. Οι δυνατότητές του σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα συνοδεύονται με μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο Potenza S001.

 

Image-19

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΑ

Τα ελαστικά Potenza Sport έχουν ήδη επιλεγεί ως πρώτη τοποθέτηση για πολλές διάσημες μάρκες αυτοκινήτων ανά τον κόσμο. Με αυτά τα ελαστικά διατίθεται από το εργοστάσιο η Maserati MC20, η Lamborghini Huracán STO και η BMW Σειρά 8.