Οι Ζάντες είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά μέρη του επαγγελματικού οχήματος καθώς όσο πιο ελαφριές είναι τόσο περισσότερο από συμβάλλουν θετικά στην οδική συμπεριφορά του. Η ελαφριά ζάντα σημαίνει βελτίωση της επιτάχυνσης καθώς και ευκολότερο φρενάρισμα.

Για σας που αποζητάτε κορυφαία ποιότητα, οι Σφυρίλατες Ζάντες Αλουμινίου Alcoa® είναι η ιδανική λύση καθώς προσφέρουν πολλά οφέλη:

 •  Δυνατές: Oι Ζάντες Alcoa® είναι μέχρι και 5 φόρες ισχυρότερες από τις ατσάλινες ζάντες και αντέχουν στις πιο αυστηρές βιομηχανικές διαδικασίες δοκιμών.
 •  Ελαφριές: Έως και 51% ελαφρύτερες από την ατσάλινη ζάντα. Οι Ζάντες Alcoa® προσφέρουν έως και 213κλ εξοικονόμηση βάρους για συνδυασμό 2-αξονικο τρακτόρα / 3-αξονικο τρέιλερ. Ο Υπολογισμός εξοικονόμησης βάρους με τον Alcoa® Wheels Calculighter® μπορεί γίνει στο www.alcoawheelseurope.com.
 • Οικονομικές: Το αυξημένο ωφέλιμο φορτίο μειώνει το λειτουργικό κόστος και ενισχύει την κερδοφορία.
 • Φιλικές προς το περιβάλλον: Συμβάλλουν στην απόδοση καύσιμου και μεγαλώνουν τη διάρκεια φθοράς του ελαστικού. Επίσης, συμβάλλουν στη μείωση του δυναμικού υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP). Σημαντικό είναι ότι το αλουμίνιο είναι ανακυκλώσιμο.
 • Καινοτόμες με διαχρονικό σχεδιασμό
  Βελτιώνουν την εμφάνιση του οχήματος σας. Είναι διαθέσιμες στα εξής φινιρίσματα:
  βασική έκδοση: Brushed,
  εντυπωσιακή: LvL ONE®
  πρωτοποριακή εύκολη στη συντήρηση: Dura-Bright® EVO 

  Και για πιο premium επιλογή: Ultra ONE® Alcoa® με κράμα MagnaForce®.
  Ελαφρύτερες ζάντες για αντοχή χωρίς συμβιβασμούς.
  Προσφέρουν εξοικονόμηση βάρους σε όλους τους τύπους οχημάτων σε σύγκριση υποδειγματικά με σιδερένιες ζάντες με τις ίδιες διαστάσεις και ρυθμούς φορτίου. Διατίθενται σε όλα τα φινιρίσματα.

 • Εκπομπές CO2 έως -3 τόνους. Αντικατάσταση 6 σιδερένιων ζαντών με ζάντες Alcoa® σε αστικό λεωφορείο ντίζελ 2 αξόνων για 12 χρόνια ζωής του λεωφορείου και 750.000 χλμ.
 • Εκπομπές CO2 έως -4 τόνους. Αντικατάσταση 12 σιδερένιων ζαντών με Alcoa® Wheels σε φορτηγό 2 αξόνων και τρέιλερ 3 αξόνων κατά τη διάρκεια ζωής ενός φορτηγού (2×5 έτη) και ενός ρυμουλκούμενου (10 χρόνια) και 1.300.000 χλμ.
 • Εκπομπές CO2 έως -5 τόνους. Αντικατάσταση 10 ατσάλινων τροχών με Τροχούς Alcoa® σε αρθρωτό αστικό λεωφορείο 3 αξόνων ντίζελ κατά τη διάρκεια ζωής 12 ετών του λεωφορείου και 750.000 χλμ.

Ζήστε την εμπειρία ενός κορυφαίου ονόματος με κύρος και αξιοπιστία!

ΠΗΓΗ: www.kristanas.gr