02

Με τους ατμοκαθαριστές της Kärcher, εσείς και η οικογένεια σας μπορείτε να απολαμβάνετε ένα άψογα καθαρό σπίτι χωρίς την ανάγκη χημικών. Με την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων*, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ένα υγιεινό περιβάλλον. Με την Kärcher η λύση του ατμού πάει παντού: στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα δάπεδα ή για σιδέρωμα, οι ατμοκαθαριστές της Kärcher προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανακαλύψτε το μεγάλο εύρος των δυνατών εφαρμογών τους!

 

 

04

Η δύναμη του ατμού προσφέρει ασύγκριτο υγιεινό και οικολογικό αποτέλεσμα καθαρισμού στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο δάπεδο, στα στρώματα και σε κάθε χώρο όπου η υγιεινή είναι προτεραιότητα! Τα πολλά διαφορετικά εξαρτήματα των ατμοκαθαριστών Kärcher αυξάνουν τα πεδία εφαρμογής του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να έχετε μία πολυλειτουργική συσκευή για όλες τις ανάγκες καθαρισμού της καθημερινότητας, αλλάζοντας απλά ακροφύσιο ή βούρτσα!

 

 

 

03

Το μυστικό του καθαρισμού με ατμό έγκειται στον ισχυρό συνδυασμό πίεσης, ταχύτητας και θερμοκρασίας. Τα μικροσκοπικά σωματίδια του ατμού διεισδύουν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες εσοχές και χαλαρώνουν επιτυχώς τα σωματίδια της σκόνης. Καθώς στον ατμό με καθαρισμό δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα καθαρισμού, δεν σχηματίζονται υπολείμματα αλλεργιογόνων στις καθαρές επιφάνειες. Έτσι δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον, ειδικά για τα παιδιά και όσους υποφέρουν από αλλεργίες.