Η Maserati επέλεξε τα ελαστικά Bridgestone για το νέο Levante, το πρώτο SUV, που παρουσιάζει η πολυτελής μάρκα.

Το τετρακίνητο SUV “βγήκε” από το εργοστάσιο Mirafiori κοντά στο Turin τον Μαϊο του 2016, με ελαστικά Bridgestone Dueler H/P Sport σε διάσταση 255/60 R18 108W.

H Bridgestone εξέλιξε το ελαστικό Dueler H/P sport ειδικά για τα σημερινά SUV υψηλών αποδόσεων. Με ένα σχεδιασμό πέλματος, εμπνευσμένο από το εκείνον των σπορ ελαστικών της σειράς Potenza, η Bridgestone πέτυχε να προσφέρει στους οδηγούς ένα υψηλό επίπεδο οδήγησης, έλεγχο στο βρεγμένο και άνεση στο εσωτερικό του οχήματος, τα οποία είναι ζητούμενα από τα πιο πολυτελή SUV ανά τον κόσμο. Τα ελαστικά φέρουν την ένδειξη ‘MGT’, ως υπόδειξη έγκρισης αρχικού εξοπλισμού από τη Maserati.

Ο Cristopher de Valroger αντιπρόεδρος αρχικού εξοπλισμού της Bridgestone Ευρώπης σχολίασε: Είναι τιμή μας που η Bridgestone επιλέχθηκε να εξοπλίσει το νέο κομψό μοντέλο SUV Levante της Maserati. Το Dueler H/P sport έχει σχεδιαστεί για να αποδώσει την απόλυτη εμπειρία στην οδήγηση στο δρόμο και πιστεύουμε ότι οι οδηγοί θα το εκτιμήσουν αυτό το κομμάτι απόλυτα. ”

Το συμβόλαιο με το Levante & την Bridgestone συνεχίζει το ιστορικό συνεργασίας με την Maserati, μια ιστορία που ξεκίνησε με την εξέλιξη του καινοτόμου ελαστικού Bridgestone, με ζάντα 18 ” τεχνολογίας Run-Flat (RFT) για τη Maserati Quattroporte V στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

ΠΗΓΗ BRIDGESTONE