Μια λύση που σας απαλλάσσει από κάθε ανησυχία –συνδέστε το και ξεχάστε το– απλά αναπνέετε!

Σκόνη, γύρη, οσμές, χημικά αέρια: Η ποιότητα του αέρα σε πολλούς χώρους εργασίας δεν είναι πάντα ιδανική. Ο επαγγελματικός μας καθαριστής αέρα AF 100 προσφέρει εύκολη ανακούφιση. Ο ισχυρός κινητήρας του χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να προσφέρει ένα δωμάτιο με μέγεθος έως 100μ² με φρέσκο, καθαρό αέρα. Επιπλέον, η μονάδα είναι κινητή και, χάρη στους ισχυρούς κυλίνδρους της, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα για να την τοποθετήσει σε άλλο δωμάτιο!

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

– Το AF 100 καθαρίζει τον αέρα και η λειτουργία του μπορεί να προσαρμοστεί με πέντε διαφορετικά φίλτρα. Χάρη στο δυνατό μοτέρ του (ακτίνα 360°) το AF 100 έχει την ικανότητα να εξαλείφει όλα τα σωματίδια που υπάρχουν στον αέρα.
– Παράγει καθαρό και φρέσκο αέρα στους κλειστούς χώρους. Αποτελεί μια συσκευή που ανταποκρίνεται στις τρέχουσες παγκόσμιες ανάγκες για την καταπολέμηση της αυξανόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
– Μοναδικοί συνδυασμοί φίλτρων που εξαλείφουν τις επιβλαβείς ουσίες κάθε είδους (βακτήρια, VOC, λεπτή σκόνη, αλλεργιογόνα) που υπάρχουν στον αέρα.

 

ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

6536

 

Πέντε πλάκες φίλτρου για διάφορες εφαρμογές
Ειδικά φίλτρα για την εξάλειψη βακτηρίων, αλλεργιογόνων, οσμών και πτητικών οργανικών ενώσεων

 

 

 

 

 

Συμπαγής σχεδιασμός με υψηλή κινητικότητα
Εύκολη κίνηση μεταξύ των δωματίων χάρη στους ανθεκτικούς κυλίνδρους της μονάδας

 

 

 

 

 

Ισχυρός κινητήρας για δωμάτια έως 100μ²
Ανεμιστήρας με τρία επίπεδα ταχύτητας

 

 

 

 

Δυναμική λειτουργία και απλή συντήρηση
Η διάρκεια ζωής του φίλτρου μπορεί να διαβαστεί από την οθόνη. Οι πελάτες μπορούν
εύκολα να αντικαταστήσουν το φίλτρο

 

 

 


212

 

Τα φίλτρα που περιέχει και οι λειτουργίες τους

Το AF 100 καθαρίζει τον αέρα και η λειτουργία του μπορεί να προσαρμοστεί με πέντε διαφορετικά φίλτρα. Χάρη στο δυνατό μοτέρ του (ακτίνα 360°) το AF 100 έχει την ικανότητα να εξαλείφει όλα τα σωματίδια που υπάρχουν στον αέρα. Παράγει καθαρό και φρέσκο αέρα στους κλειστούς χώρους. Αποτελεί μια συσκευή που ανταποκρίνεται στις τρέχουσες παγκόσμιες ανάγκες για την καταπολέμηση της αυξανόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Μοναδικοί συνδυασμοί φίλτρων που εξαλείφουν τις επιβλαβείς ουσίες κάθε είδους (βακτήρια, VOC, λεπτή σκόνη, αλλεργιογόνα) που υπάρχουν στον αέρα.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΦΙΛΤΡΩΝ:

Σύστημα διπλού φιλτραρίσματος με πλενόμενο προφίλτρο
Το προφίλτρο, εξαλείφοντας τα μεγαλύτερα σωματίδια, εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο φίλτρο. Επιπλέον, το προφίλτρο είναι πλενόμενο και δεν χρειάζεται αλλαγή.

TVOC
Το φίλτρο TVOC εξασφαλίζει υγιεινή αναπνοή ακόμη και σε περιπτώσεις όπου στον αέρα υπάρχουν πολλά χημικά. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα δηλητηριώδη αέρια όπως η φορμαλδεΰδη, κατάλληλο για πρόσφατα διακοσμημένους χώρους και αίθουσες καπνίσματος.

Κατά της αιθαλομίχλης
Το φίλτρο αιθαλομίχλης αποτελεί λύση για άτομα που υποφέρουν ειδικά από την αιθαλομίχλη και τα σωματίδια. Ιδιαίτερα κατάλληλο για πελάτες που ζουν σε μεγαλουπόλεις. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα βλαβερά σωματίδια από τον αέρα, κατάλληλο για τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα σε εσωτερικούς χώρους όταν υπάρχει αιθαλομίχλη.


ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ:

Γενική λύση
Το φίλτρο γενικής χρήσης αποτελεί μια γενική λύση για κάθε ανάγκη των πελατών. Καθαρίζει τον αέρα από όλες τις βλαβερές ουσίες και βελτιώνει την ποιότητα του αέρα των εσωτερικών χώρων συνολικά.

Λύση κατά των αλλεργιών
Το φίλτρο αλλεργιών βοηθά τα άτομα που υποφέρουν από άσθμα και αλλεργίες να αναπνέουν ελεύθερα. Εξαλείφει αποτελεσματικά τα αλλεργιογόνα, όπως γύρη, ακάρεα, τρίχες και οσμές. Κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Λύση υγείας
Το φίλτρο υγείας αποτελεί λύση για τους πελάτες που ανησυχούν για την υγεία τους, για παράδειγμα κατά τη χειμερινή περίοδο. Ή για πελάτες που πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την υγεία τους (π.χ. μετά από χειρουργική επέμβαση). Κατακρατά τα βακτήρια που υπάρχουν στον αέρα και εμποδίζει αποτελεσματικά την περαιτέρω εξάπλωση και ανάπτυξή τους, κατάλληλο για την εποχή των ιώσεων ή για άτομα με προβλήματα υγείας.

 


12144

 

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποστείρωση καθαρισμού αέρα σε γραφεία, στον τομέα της φιλοξενίας, στη βιομηχανική χρήση, στα ιατρικά γραφεία, στον τομέα λιανικής και σε χώρους όπως:

– Αίθουσες αναμονής
– Σχολεία – Πανεπιστήμια
– Δημόσιες υπηρεσίες
– Δημαρχεία
– Καφετέριες
– Καταστήματα
– Εστιατόρια
– Κατοικίες

2121

d0

4343