Ο νέος συμπαγής και ελαφρύς καθαριστής ατμού SC 2 Deluxe EasyFix έχει δυο επιλογές ρύθμισης ατμού για την προσαρμογή της έντασης ατμού στην επιφάνεια και τη στάθμη ρύπων. Μπορεί να εμφανίσει τον τρόπο λειτουργίας του ανά πάσα στιγμή μέσω του καινοτόμου φωτιζόμενου δακτυλίου LED (Το κόκκινο δείχνει ότι η συσκευή εξακολουθεί να θερμαίνεται, ενώ το πράσινο ότι το ο ατμοκαθαριστής SC είναι έτοιμος για χρήση). Τα αξεσουάρ μπορούν είτε να αποθηκευτούν σε μια πολύ μεγάλη τσάντα αξεσουάρ είτε να τοποθετηθούν στη συσκευή. Για το πάτωμα επιλέξτε από αυτά το ακροφύσιο EasyFix, το οποίο εγγυάται εξαιρετική εργονομία και εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού.

 

Ο νέος συμπαγής και ελαφρύς καθαριστής ατμού SC 2 Deluxe EasyFix, όταν χρησιμοποιείται προσεκτικά, μπορεί να αφαιρέσει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων από όλες τις σκληρές επιφάνειες χωρίς χημικές ουσίες!

 

63656


 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ SC 2 Deluxe EasyFix

1513240_det_3502x502

 

 

Ένδειξη LED στην οθόνη της συσκευής
Όταν η οθόνη LED ανάβει με κόκκινο χρώμα, η συσκευή εξακολουθεί να θερμαίνεται. Όταν ανάψει πράσινο, η συσκευή είναι έτοιμη για χρήση.

 

 

 

 

2863267_det_2_Montage502x502

 

Σετ καθαρισμού δαπέδου EasyFix με και βολική στερέωση hook-and-loop για το πανί καθαρισμού δαπέδου

Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελασμάτων. Αλλαγή του πανιού χωρίς να το ακουμπήσετε και να έρθετε σε επαφή με τους ρύπους και βολική σύνδεση του πανιού καθαρισμού δαπέδου χάρη στο σύστημα hook-and-loop. Εργονομικός αποτελεσματικός καθαρισμός και καλή επαφή στο πάτωμα χάρη στην ευέλικτη άρθρωση.

 

 

1513240_det_5_502x502px

 

 

Αποθήκευση αξεσουάρ και θέση στάθμευσης

Όλα τα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων επέκτασης, μπορούν να αποθηκευτούν σε μια πολύ μεγάλη τσάντα ή απευθείας στη συσκευή.

 

 

 


 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

3665

 

 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

 

46868

 

3244