Η Bridgestone επεκτείνει την μακροχρόνια συνεργασία με την BMW ανακοινώνοντας τα επιπλέον συμβόλαια για την προμήθεια ελαστικών αρχικού εξοπλισμού  στον κορυφαίο Γερμανό κατασκευαστή.

Τα τελευταία μοντέλα  της σειράς  BMW 7 και το BMW X1 φεύγουν από το εργοστάσιο με ελαστικά Bridgestone πρώτη τοποθέτηση.

Τα Bridgestone Potenza S001 και Blizzak LM001 για τη νέα σειρά BMW 7

Η πολυτελής σειρά BMW 7, που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2015, είναι εξοπλισμένη με ελαστικά Bridgestone Potenza S001 σε 6 διαστάσεις , όλα με την επιπλέον τεχνολογία RFT  (Run Flat Technology).

Τo Potenza S001, το ελαστικό ναυαρχίδα της Bridgestone στην κατηγορία υπέρ υψηλών επιδόσεων σχεδιάστηκε για άψογη ανταπόκριση ακριβείας και έλεγχο στο βρεγμένο για τα αυτοκίνητα μεγάλης ιπποδύναμης.

Τα Bridgestone Turanza T001 και Blizzak LM001 για τo τελευταίο BMW X1

Η Bridgestone επιπλέον προμηθεύει το ελαστικό Turanza T001 για το τελευταίο μοντέλο BMW X1 σε 3 διαστάσεις RFT και τρεις βασικές.  To Turanza T001 έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει ομαλή και ήσυχη οδήγηση με σταθερότητα στην ταχύτητα και αυτοπεποίθηση στον χειρισμό στο βρεγμένο.  Η χειμερινή τοποθέτηση είναι το Blizzak LM001 RFT σε δύο διαστάσεις, ενώ η βασική έκδοση του LM001 διατίθεται στις μικρότερες διαστάσεις .

Μακρόχρονη συνεργασία

Αυτά τα νέα συμβόλαια αποτελούν μέρος της μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της Bridgestone και της BMW τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας αγώνων. Τα τελευταία 20 χρόνια αυτή η συνεργασία διευρύνθηκε προκειμένου να συμπεριλάβει μία μακρά λίστα εργοστασιακών τοποθετήσεων, την αποκλειστική συνεργασία με το πρόγραμμα Εμπειρία Οδήγησης BMW και τις από κοινού τεχνολογικές εξελίξεις συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών RFT (Run Flat Technology).

Πρόσφατα, η Bridgestone επιλέχθηκε ως αποκλειστικός υπεύθυνος εξέλιξης των οχημάτων BMW i, προμηθεύοντας με τα ελαστικά Ecopia EP500 – με την ologic, τη βέλτιστη σχετικά με το CO2  τεχνολογία – το ηλεκτρικό όχημα πόλης BMW i3 και με τα σπορ ελαστικά Potenza S001 UHP το ηλεκτρικό, υβριδικό μοντέλο BMW i8.

bringeston