59Ο πρόσφατος κορωνοϊός είναι μια μεταλλαγμένη εκδοχή του γενικού ιού Corona, ο οποίος είναι ιός τύπου φακέλου (επειδή μεταφέρει το RNA). Οι κοροναϊοί (CoV) είναι μια μεγάλη οικογένεια ιών που προκαλούν ασθένειες όπως το κοινό κρυολόγημα έως και πιο σοβαρές ασθένειες, όπως το αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) και το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS-CoV).

 

Το 2019-nCOV είναι ένα νέο στέλεχος του Ιού που δεν έχει εντοπιστεί και εξεταστεί προηγουμένως. Ωστόσο, λόγω της γενικής ευαισθησίας των κοροναϊών στη χημική απολύμανση, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις για την πρόληψη της μετάδοσης και της μόλυνσης.

 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ!

Η Kärcher συνιστά τη χρήση επιλεγμένων χημικών απολυμαντικών σε σκληρές επιφάνειες, καθώς έχουν δείξει ότι έχουν “ιοκτόνο δράση έναντι της οικογένειας ιών τύπου φακέλου”, όπου συγκαταλέγεται και ο κορωνοϊός. Αυτό σημαίνει ότι τα χημικά καθαριστικά είναι αποτελεσματικά έναντι επικίνδυνων ιών και πολύ πιθανό αποτελεσματικά και ενάντια στον Κορωνοϊό!

 

ΥΓΡΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

RM 732unnamed

Για επιφάνειες με ήπιο ρύπο!
Καθαρισμός και απολύμανση
σε ένα βήμα!

Απολυμαντικό. Δρα ως βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και κατά περίπτωση ως ιοκτόνο με εξαιρετική απορρυπαντική δράση.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τον καθαρισμό με μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης, σε μονάδες σπρέι ή κατά τον χειρωναντικό καθαρισμό.

 

 

unnamed (1)RM 735

Για επιφάνειες με ήπιο ρύπο!
Απαιτείται καθαρισμός πριν
από την απολύμανση!

Αποτελεσματικό ουδέτερο απολυμαντικό. Δρα ως βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και κατά περίπτωση ως ιοκτόνο.
Απαιτείται εκ των προτέρων καθαρισμός με νερό της επιφάνειας που πρόκειται να απολυμανθεί, καλό στέγνωμα, στη συνέχεια εφαρμογή του RM 735 σύμφωνα με τις οδηγίες και τέλος ξέπλυμα με καθαρό νερό (ειδικά στις εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων).