Κατασκευασμένα να υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών, ώστε να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις των πιο απαιτητικών διαδρομών και των πιο δύσκολων συνθηκών οδήγησης.


 

Feeling_the_heat_900x506[2]

Τα λιπαντικά PETRONAS Syntium με τη νέα εξελιγμένη σύνθεση CoolTech καταπολεμούν αποτελεσματικά τη μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας του κινητήρα. Η φόρμουλα CoolTech στοχεύει στις καίριες ζώνες θερμότητας του κινητήρα ελαττώνοντας και ελέγχοντας τις θερμοκρασίες, προστατεύοντας τα σημαντικά μηχανικά του μέρη από φθορά και βλάβη, συντελώντας έτσι στη βέλτιστη λειτουργία του.

Τα λιπαντικά PETRONAS Syntium είναι κατάλληλα για χρήση σε τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων που διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα ψεκασμού, στροβιλοσυμπιεστές ή υπερσυμπιεστές και λειτουργούν κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Μπορεί επίσης να καλύψει τις ανάγκες λίπανσης οχημάτων που καταναλώνουν βιοκαύσιμα.

 

Working_deep_900x506[2]

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
– Εξαιρετικός έλεγχος της οξείδωσης στις υψηλές θερμοκρασίες, που προσφέρει αυξημένη λιπαντική σταθερότητα και αποτρέπει μηχανική φθορά.
– Ειδική σύνθεση που μειώνει τα κατάλοιπα παρέχοντας ανώτερη προστασία στον κινητήρα, βελτιώνοντας την οδική συμπεριφορά και ενισχύοντας την απόδοσή του.
– Εξαιρετική σταθερότητα της υψηλής διατμητικής τάσης του λιπαντικού ακόμα και στις υψηλότερες θερμοκρασίες πετυχαίνοντας την παύση της πρόωρης θερμικής αποδόμησης και προλαμβάνοντας βλάβη του κινητήρα.
– Υψηλότερες επιδόσεις του κινητήρα.
– Σημαντική εξοικονόμηση καυσίμου.
– Δυνατότητα αλλαγής λιπαντικού στο μέγιστο διάστημα που ορίζεται από τον κατασκευαστή.
– Άμεση λίπανση κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της τριβής και της φθοράς του κινητήρα.

 
Πηγή: www.4troxoi.gr