Η Volkswagen τοποθετεί τα ελαστικά Falken Ziex ZE914A Ecorun μεγέθους 215 / 65R17 99V στον αρχικό εξοπλισμο για το νέο της μοντέλο Tiguan από την 1η Ιανουαρίου 2017. Η νεότερη έκδοση του SUV είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και ευκολία μαζί με την κορυφαία δυναμική οδήγησης , και η μάρκα Sumitomo λέει ότι το Ziex ZE914A Ecorun είναι “η τέλεια εφαρμογή”. Το ελαστικό αναπτύχθηκε για να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και να προσφέρει καλό χειρισμό και φρενάρισμα ακόμη και σε βρεγμένο δρόμο.

Η Falken δήλωσε ότι το ελαστικό στοχεύει στους αυτοκινητιστές με ένα σπορ, περιπετειώδες στιλ οδήγησης, ιδιαίτερα σημαντικό για τις τετρακίνητες εκδόσεις αυτού του βραβευμένου SUV. Περιγράφεται ως ένα απαραίτητο συστατικό για τις off-road διαδρομές.

“Το Ziex ZE914A Ecorun είναι ένα εξαιρετικό ελαστικό με τέλεια  εφαρμογή στο νέο SUV σύμφωνα με ό τους ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας του Wolfsburg”, δηλώνει ο Christian Stolting, βασικός διαχειριστής λογαριασμών στην Falken Tire Europe. “Είμαστε ευτυχείς που η Volkswagen επέλεξε τα ελαστικά μας ως αρχικό εξοπλισμό για ένα ακόμα μοντέλο αυτοκινήτου στο χαρτοφυλάκιό της και θεωρώ την απόφαση ως επιβεβαίωση της απόδοσης των ελαστικών μας.”

Το ελαστικό έχει περάσει όλα τα test από τους δοκιμαστές. Το VW Tiguan εξέρχεται από το εργοστάσιο στο Ziex ZE914A Ecorun της Falken

Το γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτων Auto Motor und Sport του έδωσε μια συνιστώμενη βαθμολογία περιγράφοντας το ZIEX ZE914 ως “καλά ισορροπημένο ελαστικό σε βρεγμένες συνθήκες, με εξαιρετικά ουδέτερο χειρισμό και εξαιρετικά ακριβές σύστημα διέυθυνσης” προσφέροντας “καλή οδηγική άνεση”. Στη δοκιμή εξέτασαν συνολικά εννέα καλοκαιρινά ελαστικά στις διαστάσεις 215 / 60R17 Η.

Το ελαστικό κατασκευάζεται στο εργοστάσιο SRI της Ταϊλάνδης. Έχει επίσης τοποθετηθεί σε άλλα μοντέλα της VW Group το Seat Ateca – το πρώτο SUV της μάρκας – και το Skoda Superb .

πηγή : tyrepress