1582638375557

— 7 ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ —

Με 7 συνεχόμενα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Κατασκευαστών και Οδηγών στο πλαίσιο της Ομάδας Mercedes-AMG PETRONAS, υπάρχει ένα αποδεδειγμένο ιστορικό τεχνικής αριστείας και καινοτομίας στα λιπαντικά και το φυσικό αέριο.

Η συνεργασία της PETRONAS με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχει συμβάλει στην εξέλιξη της τεχνολογίας των λιπαντικών, βελτιώνοντας την απόδοση τόσο στην πίστα όσο και στον δρόμο.


 

Drw2dgrXgAE3SAt

Μια νικηφόρα εταιρική σχέση

Με την ομάδα της Mercedes PETRONAS AMG, έχει αναπτυχθεί μια υπερσύγχρονη τεχνολογική συνεργασία Fluid Technology Solutions™ προσφέροντας πρωτοποριακές λύσεις και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

” Συνεργαζόμαστε με τη Mercedes-AMG, παρέχοντας την τεχνογνωσία Fluid Technology που δημιουργεί εξατομικευμένες λύσεις για τις τεχνικές προκλήσεις της F1 προσφέροντας ένα σαφές πλεονέκτημα της PETRONAS στην πίστα. Οι 7 συνεχόμενες νίκες του κατασκευαστή δείχνουν πώς η συνεργασία συνεχίζει να ευδοκιμεί. “

 

 

mercedes-unveils-2020-f1-livery-on-2019-car-14

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ PETRONAS

”Μπήκαμε στην αρένα της Formula 1 το 1995 με τη χορηγία της ομάδας Red Bull-Sauber PETRONAS F1, το πρώτο τολμηρό βήμα για την αναγνώριση της PETRONAS ως παγκόσμιας μάρκας. Αυτή η προσπάθεια ενισχύθηκε περαιτέρω το 1999 όταν εξασφαλίσαμε τα δικαιώματα χορηγίας τίτλου για το F1 Grand Prix στη Μαλαισία.

Το 2005, επεκτείναμε τη μακροχρόνια σχέση μας με τη Sauber όταν η PETRONAS έγινε ο επίσημος συνεργάτης της BMW Sauber F1 Team.

Το 2009, υπογράψαμε πενταετή συμφωνία με τη Mercedes-Benz, όταν η ομάδα Silver Arrows επανήλθε στο προσκήνιο για πρώτη φορά από το 1955. Μετά απο 7 συνεχόμενες νίκες στους κατασκευαστές αλλά και στους οδηγούς η MERCEDES και η AMG PETRONAS συνεχίζει να πηγαίνει με δύναμη μπροστά.”

 

 

21325

ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η μακροχρόνια σχέση με την ομάδα της Mercedes-AMG θα συνεχίσει να κρατά ψηλά τον πήχη προσπαθώντας για την καλύτερη απόδοση στη πίστα. Μαζί δεσμευόμαστε για την καλύτερη δυνατή απόδοση και την αξιοπιστία.

Αυτή η συνεργασία οδήγησε στην βέλτιστη λειτουργία κινητήρα και λιπαντικού. Έχουμε επενδύσει στον τομέα της έρευνας και θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε μπροστά.

Ο διαρκής αγώνας για γνώση, επένδυση και έρευνα συνεχίζεται για την επίτευξη της καλύτερης απόδοσης στην πίστα και στην καθημερινότητα. Σήμερα είμαστε έτοιμοι για τον κόσμο του αύριο.

 

 

Πηγή: www.pli-petronas.com