Η Audi έχει επιλέξει το Bridgestone Turanza T005 ως εξοπλισμό πρώτης τοποθέτησης για το νέο A7 Sportback. Σύμφωνα με την Bridgestone, οι οδηγοί του τετράθυρου coupe θα έχουν στη διάθεσή τους την “πλήρη σειρά ελαστικών Turanza T005 των 17 έως 21 ιντσών”. 

Το ελαστικό AO (Audi Original) συνδυάζει μια ένωση υψηλής πυριτίας που ενσωματώνει το πολυμερές NanoPro-Tech της Bridgestone με σχεδιασμό πέλματος που στοχεύει να προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα, μεγιστοποιώντας παράλληλα τη διάρκεια ζωής του ελαστικού και την απόδοση καυσίμου. Επιπλέον, η Bridgestone έχει ενσωματώσει την τεχνολογία B-Silent στα εξαρτήματα Turanza 19 έως 21 ιντσών, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το θόρυβο εντός οχημάτων σε όλες τις οδικές επιφάνειες, ενσωματώνοντας ένα στοιχείο αφρού πολυουρεθάνης που εφαρμόζεται στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού, αυτή η τεχνολογία λειτουργεί άμεσα για να μειώσει τον συντονισμό της κοιλότητας αέρα του ελαστικού που παράγεται από τους κραδασμούς του αέρα.

“Με το Turanza T005, η Bridgestone συνεχίζει να επιδεικνύει μια καινοτόμο προσέγγιση στην τεχνολογία ελαστικών και την ασφάλεια οδήγησης”, λέει ο Christophe de Valroger, αντιπρόεδρος της Original Equipment Bridgestone EMEA. “Το Turanza T005 επιτρέπει στους οδηγούς να συνεχίσουν να ελέγχονται ανεξάρτητα από τις συνθήκες οδήγησης. Ως αξιόπιστος συνεργάτης της Audi, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που βλέπουμε το Turanza T005 να χρησιμεύει ως το ελαστικό επιλογής για το νέο A7. ”

πηγή:tyrepress