Οι εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο και η αντίσταση κύλισης «παραδίδουν» στους οδηγούς τον πλήρη έλεγχο

• Πρεμιέρα του Turanza T005, του κορυφαίου ελαστικού τουρισμού της Bridgestone το οποίο εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη για να ικανοποιήσει τις αληθινές
ανάγκες των οδηγών
• Περισσότερες από 140 διαστάσεις έως το 2019 για ζάντες από 14’’ έως 21’’

Η Bridgestone, η No.1 εταιρία ελαστικών παγκοσμίως, παρουσίασε το Turanza T005, το κορυφαίο ελαστικό τουρισμού σε Πανευρωπαϊκή παρουσίαση στην Ελλάδα, στις 19 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2017.
Το Bridgestone Turanza T005, εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη. Προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο, εξοικονόμηση καυσίμου σε συνδυασμό με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση ενώ «παραδίδει» στους οδηγούς τον πλήρη έλεγχο στις καθημερινές προκλήσεις, ειδικά τις βροχερές ημέρες.
Το Bridgestone Turanza T005 θα είναι διαθέσιμο σε ένα ευρύ διαστασιολόγιο στην Ευρωπαϊκή αγορά ελαστικών αντικατάστασης από τον Ιανουάριο 2018 και θα αντικαταστήσει το τρέχον T001 EVO. Η σειρά διαστάσεων του Turanza T005 θα καλύψει σχεδόν πλήρως τις ανάγκες σε ελαστικά τουρισμού έως το 2019, με περισσότερες από 140 διαστάσεις για ζάντες από 14’’ έως 21’’. Ταυτόχρονα, η Bridgestone θα απλοποιήσει το διαστασιολόγιο ελαστικών τουρισμού, με τα Turanza T005 και DriveGuard να καλύπτουν τον πλήρη τομέα ελαστικών τουρισμού.
Το Bridgestone Turanza T005 έχει ήδη επιλεγεί ως αρχικός εξοπλισμός από κορυφαίες μάρκες αυτοκινήτων και θα κυκλοφορήσει στο δρόμο τους ερχόμενους μήνες.

Ο Jakob Rønsholt, Γενικός Διευθυντής Στρατηγικής Προϊόντων και Λύσεων στη Bridgestone EMEA συνοψίζει: “Το νέο Turanza T005, το κορυφαίο ελαστικό τουρισμού αποτελεί το βασικό προϊόν στο χαρτοφυλάκιο της Bridgestone με την πλέον αυξημένη ζήτηση κάλυψης. Δεν βασιστήκαμε σε πιθανότητες για την εξέλιξη του: αναλύσαμε τις ανάγκες των καταναλωτών πολύ προσεκτικά και στη συνέχεια κατασκευάσαμε ένα ελαστικό που να ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες. Το Bridgestone Turanza T005 προσφέρει τον έλεγχο στους οδηγούς, ειδικά στο βρεγμένο οδόστρωμα.”

Έχετε τον Πλήρη Έλεγχο, Ακόμα Και Τις Βροχερές Ημέρες
Η Bridgestone αναφέρεται στους τελικούς καταναλωτές ως το “BOSS” και το BOSS αποτέλεσε την έμπνευση για τον σχεδιασμό του Bridgestone Turanza T005. Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του, η Bridgestone μίλησε σε χιλιάδες αγοραστές κορυφαίων ελαστικών σε ολόκληρη την Ευρώπη για να εντοπίσει τις ανάγκες και τις προσδοκίες που έχουν από ένα ελαστικό τουρισμού και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν κατά την καθημερινή οδήγηση.
Τα συμπεράσματα είναι σαφή: οι αγοραστές των κορυφαίων ελαστικών θέλουν ένα ελαστικό που τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς αλλά συγχρόνως τους αφήνει να απολαύσουν την οδήγηση. Θέλουν ένα ελαστικό που να τους δίνει τον πλήρη έλεγχο σε καθημερινές, δύσκολες καταστάσεις, ειδικά τις βροχερές ημέρες και ένα ελαστικό που να τους προσφέρει καλή απόδοση καυσίμων και χιλιομετρική απόδοση.
Το κορυφαίο ελαστικό τουρισμού Bridgestone Turanza T005 ικανοποιεί όλες αυτές τις προσδοκίες. Είναι ένα ελαστικό που σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζετε το δρόμο σας με πλήρη έλεγχο σε δυσμενείς συνθήκες, ειδικά στο βρεγμένο, από τις στροφές στον αυτοκινητόδρομο έως το απότομο φρενάρισμα μέσα στην πόλη.
Το κορυφαίο ελαστικό τουρισμού Bridgestone Turanza T005 σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο, ακόμα και τις βροχερές ημέρες.
Turanza T005: εξαιρετικές επιδόσεις στο βρεγμένο, πιστοποιημένες από τoν TÜV SÜD
Το Turanza T005 προσφέρει στους οδηγούς την καλύτερη στην κατηγορία βαθμολογία Α της Ευρωπαϊκής Ετικέτας στον τομέα πρόσφυση στο βρεγμένο και εξαιρετική βαθμολογία B στην αντίσταση κύλισης. Κάποιες επιλεγμένες διαστάσεις εξασφαλίζουν βαθμολογία A/A και στην κατηγορία των επιδόσεων.
Οι καλύτερες βαθμολογίες στις κατηγορίες πλευρικής πρόσφυσης στο βρεγμένο και επιδόσεων στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα δοκιμάστηκαν και πιστοποιήθηκαν από τον TÜV SÜD, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα, ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών αυτοκινήτων στην Ευρώπη2.
Για να επιτύχουν αυτές τις υψηλού επιπέδου επιδόσεις, οι μηχανικοί της Bridgestone συνδύασαν ένα κορυφαίο πακέτο υλικών για το βρεγμένο οδόστρωμα και τον σχεδιασμό του πέλματος. Οι πυκνές λωρίδες των μπλοκ και η κατανομή των κενών στην περιοχή του κέντρου του πέλματος βοηθούν στη μέγιστη, αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού. Με νέο μίγμα τεχνολογίας, το πατενταρισμένο, πολυμερές της Bridgestone NanoPro-Tech™ αναμειγνύεται με την υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο σύνθεση γόμας για να μεγιστοποιηθεί η αντίσταση στην φθορά, η πρόσφυση στο βρεγμένο και η απόδοση των καυσίμων.
Οι εσωτερικές δοκιμές της Bridgestone επιβεβαιώνουν την συνολική βελτίωση στις επιδόσεις του Turanza T005 σε σύγκριση με το τρέχον Turanza T001 EVO3: περίπου 10% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ικανοποίηση, πέρα των προσδοκιών, των αναγκών των οδηγών4, με σημαντικά βελτιωμένες την στροφή και το φρενάρισμα στο βρεγμένο, το φρενάρισμα στο στεγνό και την αντίσταση κύλισης.
Οι δοκιμές του Bridgestone εντός του εργοστασίου επιβεβαιώνουν τη συνολικά βελτιωμένη απόδοση του Turanza T005 σε σύγκριση με το τρέχον Turanza T001 EVO3: περίπου 10% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ικανοποίηση των προσδοκιών των οδηγών και ακόμη περισσότερο, με σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις στις στροφές και το φρενάρισμα στο βρεγμένο, στο φρενάρισμα στο στεγνό και την αντίσταση κύλισης.

maxresdefault

 

1. Σύμφωνα με τις πωλήσεις ελαστικών το 2016. Πηγή: Tire Business 2017 – Global Tire Company Rankings.

2. Σε σύγκριση με τις επιδόσεις 4 βασικών ανταγωνιστών του ίδιου τομέα: Michelin Primacy 3, Continental Premium Contact 5, Good Year Efficient Grip Performance, Pirelli Cinturato P7. Η δοκιμή διεξάγη από την TUV SUD κατόπιν αίτησης της Bridgestone τον Απρίλιο – Ιούλιο 2017 στο ATP Papenburg, με διάσταση ελαστικών 205/55 R16 91V. Τα ελαστικά αγοράστηκαν από την TUV SUD στην Ευρώπη. Αυτοκίνητο δοκιμής: VW Golf 7. Αριθμός αναφοράς. [713112819].

3. Βάσει εσωτερικών δοκιμών vs προκάτοχο.

4. Βάσει μελέτης εσωτερικών ερευνών αγοράς

Πηγή:elastrak