Με ζεστό νερό, τα μηχανήματα υψηλής πίεσης καθαρίζουν ακόμα καλύτερα με την ίδια πίεση, τα μηχανήματα της Kärcher εντυπωσιάζουν με το υψηλότερο επίπεδο άνεσης χρήστη και την τελευταία τεχνολογία!Η υψηλή πίεση κάνει τη διαφορά!

Συγκριτικά με τις μεθόδους καθαρισμού χωρίς πίεση, τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα, σε επίπεδο οικονομίας, καθαριστικού αποτελέσματος και περιβαλλοντικού αντίκτυπου.

 

 

07

 

Το ζεστό νερό κάνει ακόμη μεγαλύτερη τη διαφορά!

Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης HDS ενισχύουν
σημαντικά αυτά τα πλεονεκτήματα στον καθαρισμό των επίμονων ρύπων
και επιπλέον εξασφαλίζουν:

 

 

1. Βελτιωμένη υγιεινή
2. Συντομότερο χρόνο λειτουργίας
3. Μειωμένη κατανάλωση χημικών προϊόντων καθαρισμού
4. Ταχύτερο στέγνωμα
5. Καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού

 

Ο καθαρισμός από τους 80°C και πάνω μειώνει αποτελεσματικά όλα τα μικρόβια!

Η θερμική ενέργεια είναι σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία καθαρισμού. Η θερμότητα επιταχύνει τις χημικές διεργασίες: για κάθε 10°C αύξηση της θερμοκρασίας, διπλασιάζεται η ταχύτητα της αντίδρασης. Αυξάνοντας τη θερμοκρασία κατά 20°C τετραπλασιάζεται η ταχύτητα αντίδρασης. Λάδι, λίπη και κάπνα απομακρύνονται και αφαιρούνται πιο γρήγορα. Η γαλακτωματοποίηση του λαδιού και του λίπους στο νερό επιταχύνεται. Μια επιφάνεια που έχει θερμανθεί επίσης στεγνώνει πιο γρήγορα. Στην πράξη, οι υψηλότερες θερμοκρασίες νερού μπορούν να μειώσουν τον απαιτούμενο χρόνο καθαρισμού έως και 35% – με αισθητά καλύτερα αποτελέσματα. Μειώνοντας τον όγκο νερού, μπορεί να επιτευχθεί θερμοκρασία ατμού έως και 155°C. Ο συνδυασμός του χωρίς άλατα ατμού και της πίεσης μπορούν να διαλύσουν ακόμη και την πιο επίμονη βρωμιά. Αυτό διασφαλίζει υψηλή απόδοση καθαρισμού, ακόμη και χωρίς τη χρήση χημικών προσθέτων. Το επίπεδο ατμού είναι τέλειο για την απομάκρυνση επιστρώσεων πίσσας, μπογιάς, κάπνας, λειχήνων και φυκιών.

 

763E

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της Kärcher έχουν την δυνατότητα να αυξάνουν τη θερμοκρασία του νερού από τους 12°C μέχρι τους 155°C περίπου! Έτσι μειώνεται η πίεση εργασίας, ο απαιτούμενος χρόνος καθαρισμού και η ποσότητα καθαριστικού που χρειάζεται. Επομένως, το καθάρισμα με ζεστό νερό προσφέρει πολλές επιλογές βελτίωσης της διαδικασίας καθαρισμού και φυσικά, εντυπωσιακά αποτελέσματα!